Home

[meteor_slideshow slideshow=”HFHome” metadata=”align: ‘right’, height: ‘500’, width: ‘650’”]Welkom op deze pagina speciaal voor de professionals van HeadFirst. Wij houden ons bezig met:

Deze zaken doen wij al jaren en vele klanten zijn daar tevreden mee. Hou onze site in de gaten voor onze aanbieding speciaal voor HeadFirst of bijzonder nieuws. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, dan komt het nieuws naar u toe.[maxbutton id=”5″]Tax Consult Network, partner voor fiscaal advies.

Tax Consult Network is een belastingadvies netwerk van zelfstandig en onafhankelijk opererende fiscaal specialisten. De leden van Tax Consult Network hebben ieder een eigen specialisatie binnen het fiscale recht. Tax Consult Network is volkomen onafhankelijk en kan zich daardoor te allen tijde in het belang van haar klanten opstellen. Dat maakt de dienstverlening van Tax Consult Network uniek in Nederland. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u vrijblijvend kennismaken met een van onze specialisten, neem dan contact op via het contactformulier